BRL 9500 gecertificeerde bedrijven

Waarom bij 1energielabel Koepel registreren?

Wij hanteren de scherpste tarieven en vragen geen abonnementskosten, hierdoor betaalt u alleen voor een daadwerkelijke registratie. Via ons back-office systeem kunt u gemakkelijk de energielabels registreren.

Bent u een nieuwe adviseur? Dan kunnen wij audits binnen één week op locatie doen.

Blijf niet wachten. Meld je vandaag nog aan als EP-Adviseur. De rest regelt 1energielabel.

Wat is BRL 9500?

BRL 9500 is een certificeringsnorm die wordt toegepast op bedrijven in de energie-efficiëntiesector. Het staat voor “Beoordelingsrichtlijn Energieprestatie van Gebouwen”. Bedrijven die BRL 9500-gecertificeerd zijn, hebben aangetoond dat ze voldoen aan de vereiste normen voor het beoordelen en verbeteren van de energieprestaties van gebouwen. Deze certificering is van groot belang omdat het klanten vertrouwen geeft in de expertise en betrouwbaarheid van deze bedrijven. Op de website van 1energielabelkoepel.nl voldoet aan de BRL 9500-norm.

Nieuwe adviseur? Direct aan de slag!

Bent u EP-adviseur? Dan kunt u direct bij ons aan de slag. Bent u een net gediplomeerde EP-adviseur? Dan kunnen wij de 5 verplichte audits op locatie binnen 1 week uitvoeren.

Bij ons zit u nergens aan vast, dat houdt in: geen abonnementsvorm en zelfstandig registreren via ons systeem voor de beste prijzen.

Audits zijn bij ons altijd kosteloos.

Prijzen 2023

Genoemde prijzen zijn exclusief btw

Klantenservice

Onze klantenservice is erop gericht om u op een zo goed mogelijke manier te helpen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er op een veilige manier om gegaan wordt met klantgegevens. Mocht u vragen hebben dan zijn wij bereikbaar via info@1energielabelkoepel.nl of telefonisch via 085 – 0023265. Via het formulier kan je eenvoudig een bel-afspraak maken!

Bel-afspraak maken

    Wij staan graag voor u klaar!

    Bij 1energielabel Koepel hechten we veel waarde aan een goede service en ondersteuning voor onze EP-adviseurs. Daarom staat onze helpdesk elke dag paraat om te helpen met vragen of problemen die u kunt hebben bij het opnemen of invoeren van energielabels.

    Als u vragen heeft over het opnemen of invoeren van energielabels, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk. Wij zijn er om u te helpen en u te begeleiden bij elke stap van het proces.

    energielabel koepel