Home / Over ons

Over ons

Lees meer over 1energielabel koepel

1energielabel koepel

Ontmoet het team

Ontmoet ons gedreven team

Tom Boezerooij

Operationeel manager

Ruben Vos

Auditor & Helpdesk

Kevin Nienhuis

Administratief medewerker

Joeri Schuiling

Algemeen directeur

Julliët Schuiling

Administratief medewerker

Leon van der Haar

Auditor & Helpdesk

Jarco Talen

Auditor & Helpdesk

Jelmer de Groot

Auditor & Helpdesk

Jasper Siepelinga

Auditor & Helpdesk

Hoe werkt het

1. Meld je aan via ons aanvraagformulier. Wil je eerst meer informatie? Plan een bel-afspraak in.

2. Je ontvangt van ons een e-mail met uitgebreide informatie en handleidingen over onze koepelorganisatie en een samenwerkingsovereenkomst.

3. Je ondertekent de samenwerkingsovereenkomst en retourneert deze.

4. Ben je een nieuw vakbekwame EP-adviseur? Dan controleren wij de eerste 10 energielabel opnames, waarvan minimaal 5 op locatie, dit is een verplichting volgens de BRL9500. Ben je al een ervaren EP-adviseur? Dan sla je deze stap over. Het is bij ons mogelijk om een praktijkcursus te volgen i.c.m. de eerste 5 audits op locatie, lees hieronder meer.

5. Alles in orde? Dan kunnen we een account voor je aanmaken onder het certificaat van 1energielabel Koepel. Daarna kun je zelfstandig energielabels afmelden/registreren (geen wachttijden). Niet in orde? Overweeg een praktijkcursus bij ons!

Praktijkcursus i.c.m. de eerste officiële controles

Wil je als EnergiePrestatie-adviseur (EP-adviseur) aan de slag nadat je je vakbekwaamheid hebt behaald? Praktijkervaring opdoen is cruciaal, want de eerste 10 door jou opgestelde energieprestatierapporten moeten formeel worden gecontroleerd. Vanaf 1 juni 2022 is dit zelfs verplicht voor nieuwe EP-adviseurs. Bij 1energielabel Koepel hebben we verschillende oplossingen beschikbaar om te voldoen aan deze controle vereiste, zoals beschreven in de BRL 9500:

Klantenservice

Onze klantenservice is erop gericht om u op een zo goed mogelijke manier te helpen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er op een veilige manier om gegaan wordt met klantgegevens. Mocht u vragen hebben dan zijn wij bereikbaar via info@1energielabelkoepel.nl of telefonisch via 085 – 0023265. Via het formulier kan je eenvoudig een bel-afspraak maken!

Bel-afspraak maken

Via het formulier kan je eenvoudig een bel-afspraak maken!